Σταματήστε να χάνετε χρήματα και πελάτες.Ελάχιστα γραφεία νοιάζονται πραγματικά για το αποτέλεσμα της καμπάνιας σας.
Εμείς είμαστε ένα από αυτά!

RESPECT

respect-11

Step 1

Δουλεύουμε με απόλυτο σεβασμό για τα χρήματα τα οποία διαχειριζόμαστε για λογαριασμό σας. Αυτό για εμάς είναι μια ευθύνη που παίρνουμε πολύ σοβαρά.

TRANSPARENCY

transparency-22

Step 2

Όλα γίνονται με απόλυτη διαφάνεια έτσι ώστε να γνωρίζει ο πελάτης μας τα πάντα για την επένδυση αλλά και για την απόδοση της καμπάνιας που τρέχει.

COLLABORATION

respect-23

Step 3

Μπορεί να είμαστε ειδικοί στο χώρο των AdWords, γνωρίζετε όμως τη δουλειά σας καλύτερα από εμάς. Με σωστή συνεργασία το αποτέλεσμα απογειώνεται.

COMMITMENT

target-24

Step 4

Είμαστε πραγματικά ταγμένοι στην επιτυχία της συνεργασίας μας και γι’ αυτό προγραμματίζουμε μαζί σας την στρατηγική που πρέπει να ακολουθηθεί.

Google AdsΟι πελάτες θα σας βλέπουν ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν στην Google αυτά που προσφέρετε. Εσείς θα πληρώνετε μόνο όταν κάνουν κλικ.

Social AdsΔυναμική προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρετε με Facebook και Instagram καμπάνιες.

8 στις 10 καμπάνιες Google AdWords θέλουν βελτίωση!Η εποχή μας απαιτεί επαγγελματισμό και ακρίβεια σε κάθε μας επιλογή. Μονόδρομος για κάθε επιχείρηση είναι ότι κάνει να γίνεται σωστά από ανθρώπους με πείρα και εξειδίκευση.
Αν θέλετε να ξεκινήσετε μια καμπάνια στη Google, ελάτε να την σχεδιάσουμε μαζί.
Αν έχετε είδη ξεκινήσει μια καμπάνια στη Google, και το αποτέλεσμά της δεν σας ικανοποιεί, ελάτε να σας κάνουμε μια ΔΩΡΕΑΝ εκτίμηση.

Οι βασικοί παράγοντες που επηρεάζουν αρνητικά μια καμπάνια.

ΚΑΚΟ WEBSITE
H ιστοσελίδα μας πρέπει να είναι έτοιμη 100% να υποδεχτεί μια διαφήμιση Pay Per Click. Δυστυχώς η πλειοψηφία των ιστοσελίδων πάσχουν δραματικά σε όλους τους βασικούς τομής που επηρεάζουν το Quality Score της καμπάνιας αλλά και το αποτέλεσμά της. Μερικά από τα σημαντικότερα λάθη είναι: - Ελειπές content (περιεχόμενο) - Δεν είναι responsive (δεν παίζει σωστά σε κινητά & tablet) - Δεν έχει σωστά landing pages - Δεν έχει call to action ώστε να καθοδηγίσει το χρήστη - Δεν είναι καλαίσθητο
SET UP ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ
Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, κάτι που ισχύει και στην συγκεκριμένη περίπτωση. Όταν ξεκινάμε να κάνουμε μια διαφήμιση στην Google θα πρέπει με το διαθέσιμο budget να γνωρίζουμε πολύ καλά το κοινό που θέλουμε να προσεγγίσουμε, το range της προβολής και ποια keywords μας ταιριάζουν αλλά και ποια όχι.
ΛΑΘΟΣ ΣΤΡΑΤΙΓΙΚΗ
H στρατηγική μιας καμπάνιας περιλαμβάνει Paid Search Ads, Video Advertising, Display Ads και Remarketing. Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξουμε τα σωστά εργαλεία για να γίνει όσο πιο αποδοτική γίνεται η στόχευση του κοινού. Σε πολλές περιπτώσεις και λόγο budget η καμπάνια δεν προλαβαίνει να αποδώσει.
ΛΑΘΟΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑ
Δεν είναι λίγες η περιπτώσεις που όλο το στήσιμο της καμπάνιας είναι εντελώς λάθος. Λέξεις κλειδιά και αρνητικές λέξεις χρησιμοποιούνται η όχι για να κατευθύνουν το σωστό χρήστη στην ιστοσελίδα μας. Χωρίς αξιολόγηση υπάρχουν μόνο κλικ χωρίς αποτέλεσμα.

web1hoover1

Δωρεάν Εκτίμηση


Αν θέλετε να ξεκινήσετε μια καμπάνια στη Google, ελάτε να την σχεδιάσουμε μαζί.
Αν έχετε είδη ξεκινήσει μια καμπάνια στη Google, και το αποτέλεσμά της δεν σας ικανοποιεί, ελάτε να σας κάνουμε μια ΔΩΡΕΑΝ εκτίμηση.

web2hoover2

75€ Δωρεάν Κουπόνι


Ξεκινήστε την καμπάνια σας στην Google και κερδίστε 75€ Δωρεάν διαφημιστικής προβολής από τον πρώτο μήνα.

web3hoover3

Δικό σας Account


Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Για το λόγο αυτό όλα γίνονται σε Account απολύτως δικός σας για ΠΑΝΤΑ. Έτσι είναι πολύ εύκολο να ελέγχεται την ποιότητα της δουλειάς μας ανά πάσα στιγμή καθώς και να γνωρίζεται τι ακριβώς πληρώνεται και κατά πόσον όλο αυτό αξίζει.

Έχουμε την λύση. Επικοινώνησε σήμερα κιόλας με ένα εξειδικευμένο σύμβουλο...


Κάλεσέ μας